Vältän yleensä keskipäivällä liikkumista, koska silloin on niin kuuma. Eilen kävi kuitenkin niin, että illalla samaan aikaa olisi ollut kaksi kiinnostavaa konserttia. Toinen niistä esitettiin kuitenkin päivällä ensimmäisen kerran ja niin lähdin sitten sinne, koska eihän tätä Camargo Guarnieria voinut väliinkään jättää. Sitä esitetään täällä aika harvoin ja jousikvartetti oli tullut São Paulosta asti.

Kun sieltä palasin, ostin matkalla pari pakettia jäädytettyä umbua ja tein niistä virkistävän smoothien. Siitä saikin energiaa lähteä illaksi katsastamaan uutta sinfoniaorkesterin johtajaa. Maestro itse oli pianosolistina. Vaikka tästä maestron (polittisesta) nimityksestä on täällä oltu montaa mieltä, esitys oli kerrassaan erinomainen.

                            480144.jpg

Umbu on suunnilleen tuossa kuvassa olevien viinirypäleiden näköinen pikkuhedelmä. En osaa oikein kuvailla sen makua, tulkaa tänne Brasiliaan maistamaan!