Ohje on Kaarina Roinisen.

1515592.jpg

Pohja:<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

<?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />5 dl vettä

2 dl kaurahiutaleita

2 tl kuivahiivaa

½ tl suolaa

½ dl öljyä

 

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää joukkoon kaurahiutaleet. Ota kattila liedeltä ja pane kansi päälle. Anna seistä kunnes seos on noin kädenlämpöistä. Valmista sillä aikaa täyte. Laitoin tonnikalaa, sipulia ja paprikaa kevyesti kuullotettuna ja siihen 1 muna, 1 dl juustoraastetta, suolaa ja pippuria.

 

Sekoita kaurapuuroon muut aineet ja muotoile taikinasta pohja ja laita sille täytettä. Laita päälle juustoraastetta ja paista 250 asteessa noin 1 min. Meillä oli kaasuputki jotenkin taittuneena joten meni tunti ennen kuin huomasin.