Pitäisi varmaan joskus pitää ihan eksoottinen brasilialainen ilta, kun tämän asuinmaamme keittiön makuja syömme oikeastaan kaikkein vähiten. Mutta nyt siis taas meksikolaista, suosikkiamme! Alkuun nachos supreme, joten ollaan tehty erilaisilla ohjeilla. Nyt oli ihan vaan nachoja ja tomaattisalsaa, ja koko hoito lämmitetty mikrossa.Tomaattisalsa on itse tehtyä, siihen tulee sipulia, paprikaa, kuorittuja tomaatteja säilykkeestä ja mausteita. Lisäsin vielä tujauksen Fortalezasta saamme mainiota chilikastiketta. Nachojen kanssa nautimme mojitot, Pastanjauhajien ohjeella.

859755.jpg

859759.jpg

Sitten itse asiaan. Kuvassa fajitojen täytteet: kasvikset, sour cream, kana- ja jauhelihakastikkeet, jotka on maustettu fajitas dinner kitin mukana tulleella seoksella. Taustalla valkoista sangriaa.

859753.jpg

Vaalea sangria

1 pullo kuivaa valkoviiniä<?XML:NAMESPACE PREFIX = O />

<?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />1 dl triple seciä

3-5 dl jääpaloja

1 kiiwi

2 dl vihreitä viinirypäleitä

0,5 l kivennäisvettä

Sekoita muut aineet kaksi tuntia ennen maustumaan, lisää kivennäisvesi ja jääpalat tarjoamishetkellä. Ohje on Aura Liimataisen.