No niin nyt on meilläkin vohvelirauta - ja aito! Se on kuin suoraan jostain viiskytluvulta. Saatiin se lahjaksi eräältä tutulta rouvalta, joka ei enää (ole) tarvinnut (pariin vuosikymmeneen). Mutta se on kiva ja muodikkaan retro. Sitä käytellessä voi hetken tuntea itsensä ihan ensimäisen moderniteetin ajan kotirouvaksi ja uskoa, että tulevaisuus ei olekaan niin pirstaleinen millaiseksi nykysosiologit sen kuvaavat.

576972.jpg

Suolaisen kaverina brasilialaista kanasalaattia.

576971.jpg

Makea söimme soijajäätelö Adesin - maku omena - kanssa.

Ohje Aura Liimataisen kirjasta Parasta kotiruokaa ja makuja maailmalta:

<?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />4 dl maitoa<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

¾ tl suolaa

2 kanamunaa

75 g sulatettua voita

3 dl vehnäjauhoja

1 tl leivinjauhetta

 

Vatkaa aineet ja anna turvota ½ - 1 tuntia.