Sunnuntain Tia Lenan vierailua varten tein bebe-leivoksia ja päärynäsuklaamuffinsseja. Nämä iltapäiväkahvivieraat on kivoja, kun pääsee käyttämään meidän hienoja käsinmaalattuja posliinikuppeja. Sitten niitä kyllä tiskatessa vähän kädet tärisee mutta Queer Eye for the the Straight Guysta opin, että hienoja astioita tiskatessa kannattaa tiskiallas vuorata pyyheliinalla. Siten ei vahingossa kopsahda.

Bebe-leivosten ohjeen otin niin ikään Nasuttajan blogista, päärynäsuklaamuffinsit on tehty Marien ohjeella. Täältä ei kyllä löytynyt valmiita säilykepäärynöitä, joten keittelin tuoreita päärynöitä jonkun aikaa kanelitangon ja sokerin kanssa. Tämä Marien ohje oli tosi iso. Tein muffinsipellillisen (12 kpl) ja vielä jäi taikinaa ja laitoin sitä sitten pieniin vuokiin missä olin tehnyt bebet. Oikeesta se olikin hyvä idea, koska siten molemmat makeat olivat sopivia pieniä suupaloja.

      571281.jpg

Kuvassa olevat bebet eivät ole enää niitä kauneimpia, kun otin kuvan vasta vieraan lähdettyä. Pöydässä oli paremmin onnistuneet.