Oli halpoja broilerinrintoja kaupassa, niin tuli tällaista ruokaa. Kaksi rintaa, siis sellaista jossa on mukana sekä oikea että vasen puoli, maksoi noin euron. W irrotti lut ja nahat, minä tein loput.
Ohje on Aura Liimataisen kirjasta Parasta kotiruokaa ja makuja maailmalta.
2-3 koipireisi palaa (laitoin 4 rintafilettä)
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
2 rkl öljyä
2 rkl tomaattisosetta
5-6 dl vettä
1 kanaliemikuutio
2 dl kikherneitä
1 tl suolaa
mustapippuria
Lisäksi ohjeeseen kuuluu seuraavat, mitä meillä ei ollut:
lanttua, porkkanaa ja kesäkurpitsaa kuutiona, 2 dl murskattuja tomaatteja, 1/2 sambal oelek tai harissatahnaa.
Minä tein koko homman painekattilassa, mutta onnistuu myös keittelemällä ihan normaalisti.