Oli halpoja broilerinrintoja kaupassa, niin tuli tällaista ruokaa. Kaksi rintaa, siis sellaista jossa on mukana sekä oikea että vasen puoli, maksoi noin euron. W irrotti lut ja nahat, minä tein loput.

460359.jpg

Ohje on Aura Liimataisen kirjasta Parasta kotiruokaa ja makuja maailmalta.

2-3 koipireisi palaa (laitoin 4 rintafilettä)

1 sipuli

2 valkosipulinkynttä

2 rkl öljyä

2 rkl tomaattisosetta

5-6 dl vettä

1 kanaliemikuutio

2 dl kikherneitä

1 tl suolaa

mustapippuria

Lisäksi ohjeeseen kuuluu seuraavat, mitä meillä ei ollut:

lanttua, porkkanaa ja kesäkurpitsaa kuutiona, 2 dl murskattuja tomaatteja, 1/2 sambal oelek tai harissatahnaa.

Minä tein koko homman painekattilassa, mutta onnistuu myös keittelemällä ihan normaalisti.