Näinkin siis voi käydä. Eivät mun kakut koskaan ole kovastikaan kohonneet tai mitenkään tasaisia olleet mutta ennen en ole kyllä saanut tuollaista kuoppaa aikaan. Tässä oli siis ihan tavallinen sokerikakkupohja, maustettu kaakaolla.
Hypoteesejä kraaterin syntymiseen ovat seuraavat:
- maizena ei ole samaa kuin perunajauho. Laitoin siis perunajauhojen puutteessa osan jauhoista maizenaa.
- sokeroitua kaakaojauhetta ei voi käyttää jauhojen seassa
- kakun uuniin laitettuani lakaisin lattialle pudonneita jauhoja ja EHKÄ osuin hieman uuniin ja kopautus on saattunut aiheuttaa kraaterin
Lisäys: luinkin Marien blogin kommenteista, että leivinjauhe saattaa aiheuttaa tuon lysähdyksen. Lisätään siis se tähän epäonnistumishypoteesien listaan
Noh, paremmin onni ensi kerralla.