Kyseessä ei siis ole kääretorttu - rocambole - kuten recifeläiset aina muistuttaa. Tämä on siis taas sieltä Koillis-Brasiliasta. Kermansaven mukikin on tullut tuotua tänne puolelle maapalloa, kuten kuvasta näkyy.
Valmistus:
250 g sokeria
250 g margariinia
5 kananmunaa
250 g vehnäjauhoja
1/2 tlk guava-marmeladia (port. = goiabada)
Vatkaa munat ja sokeri. Lisää keltuaiset yksitellen, sen jälkeen valkuaiset, jotka on vatkattu vaahdoksi. Lopuksi lisää jauhot. Vatkaa vielä hyvin.
Sitten pitäisi olla bolo de rolo -uunipannuja. Niiden puuttuessa, jaa taikina seitsemään osaan ja paista nopeasti kuumassa uunissa. Kun ensimmäinen levy tulee uunista, kaada se sokeroidulle leivinpaperille tai pyyhkeelle. Levitä päälle sulatettu guava-marmeladi ja kieritä rullaksi. Jatka samaan tahtiin kierittämällä aina uusi uunista tullut levy edellisen ympärille.