Jaahas taas on kuukausi vierähtänyt enkä ole ehtinyt blogiin... Mutta terveisiä kaikille Buenos Airesista, laitan kohta kesän blogiin kuvia. Tässä kuitenkin parin viikon takainen persikkakakku, jossa on täytteenä tuorejuustoa ja persikkaa. Ohje on Kaarina Roinisen, mutta alkuperäisessä oli ananas persikan sijalla.

1403815.jpg

<?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />150 g margariinia<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

1 ½ dl sokeria

2 munaa

2 ½ dl vehnäjauhoja

1 dl perunajauhoja

2 tl leivinjauhetta

1 tl vaniliinisokeria

1 dl ananasmehua tai maitoa.

Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi, lisää munat yksitellen ja sitten jauhot ja maito/mehu. Levita kaksi kolmasosaa vuoan pohjalla ja laita keskelle seos, jossa on 200 g tuorejuustoa, 1 muna, ½ dl perunajauhoja, 2 dl ananaspaloja (laitoin persikkaa), ½ dl sokeria ja 1 tl vaniliisokeria. Lisää lopputaikina. Paista 175 asteessa noin 50 min.