Tämän tein Sekasopan Marien ohjeella. Marie tosin teki yksittäisiä, minä yhden ison. Ohje on tosi hyvä ja täytettä runsaasti. Mulla vaan pääsi pohja palamaan kun toi kaasuhella kypsyttää vaan pohjasta käsin. Olisi pitänyt viime vaiheessa laittaa uunin ylähyllylle.
Vähän haaleaksi jäi päällinen kun piti ottaa uunista pohjan palamisen takia.
Pohja:
2 munaa
1,5 dl sokeria
1/2 tl leivinjauhetta
100g voita tai margariinia sulatettuna
3 dl vehnäjauhoja
2 rkl maapähkinäjauhetta (Marie laittoi mantelijauhetta mutta eihän täällä sellaista ole enkä viitsinyt käydä jauhamaan Suomesta tuotuja manteleita)
1 tl vaniljasokeria
Tosca:
100g mantelilastuja (näitä saa täältä yhdestä paikasta hintaan 100 reali kilo - onneksi olin tuonut Suomesta)
1 dl sokeria
100g voita tai margariinia
1 dl maitoa
1 tl siirappia - käytin sokeriruokoglukoosia, joka on aika lähellä siirappia
1 rkl vehnäjauhoja