No niin, ei täällä vieläkään ole kokkailtu mutta olen jo päässyt takaisin tänne aurinkoon. Täällä päin surraan nyt taas uutta lentokoneonnettomuutta. Itsekin olen useammankin kerran ollut tuolla São Paulon Congonhasin kentällä ja W:lla on matka sinne kuukauden kuluttua. Jännäksi menee, jokohan ne nyt uskoisi että se kiitorata ei ole käyttökelpoinen.

No takaisin ruoka-aiheeseen. Matkatavaraa oli 64 kg ja suurin osa siitä kyllä syötävää. Tacoja, tortilloja, teetä, hilloja, keksejä, suklaata, salmiakkia, ruisleipää,karjanlanpiirakoita, näkkileipää, hapankorppua, purkkaa, sinappia, poroa, juustoja, villisikasäilykettä, ahvensäilykettä, weetabixejä, mummonmuussijauhetta, manteleita, kardemummaa, vaniljasokeria, hilloainetta (ajattelin kokeilla leipäkoneella hilloamista), kuivattuja sieniä (kanttiksia, tatteja ja suppiksia), Go green -tuotteita (mulla kun on toi laktoosiongelma), vaniljakreemijauhetta (niin pääsee kokeilemaan Lintu75:n ohjeita) ja chili explosion -maustetta (mitä Sekasopan Marien käyttää resepteissään). No, näitä ainakin, että vähän aikaa pärjää.

Joskus kun jaksan noista jotain kokkailla, laitan tänne taas kuvia. Hieman meni fiilikset, kun tein Hesarin netissä Paluu pulpettiin -kokeen, jossa muuten sain ysejä ja kymppejä, mutta kotitaloudesta sain 6. Ja joo, okei, matikastakin tuli 8.