Tällaista stroganoffia tarjotaan täällä päin Brasiliaa ainakin usein.

346153.jpg

Aineet

2 kananrintafilettä

2 rkl vehnäjauhoja

4 rkl öljyä

1 tlk tomaattikuutioita

1 rkl sinappia

1 rkl englanninkastiketta (tai soijakastiketta)

0,5 kuppia herkkusieniä viipaleina

3 rkl konjakkia tai brandiä (käytin itse jaloviinaa)

suolaa, mustapippuria

1 kuppi kermaa

Leikkaa kananrinnat suikaleiksi. Pyörittele jauhoissa. Ruskista suikaleet pannulla, jossa on kaksi rkl öljyä. Laita loput öljyt toiseen kattilaan ja paista tomaatit, sinappi, molho inglês ja sienet. Lämmitä konjakki tai brandy kauhassa ja liekitä. Kaada kananpalojen päälle. Lisää liekitettyihin kanoihin tomaatit ja muut. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Hauduta pienellä lämmöllä 10 minuuttia. Lisää kerma ja lämmitä. Tarjoile riisin kanssa.